altar adlı üyeden alıntı:
bana bak evlat, ben yıllar boyunca doğunun pislik bir bölgesinde yaşadım ve çok iyi biliyorum ki o senin pek sevdiğin, popolarını öpmek için can attığın ülkücülerin yüzde 90'ı Türk asıllı değil, sende değilsindir büyük ihtimalle, hiç kusura bakma senin Türk olduğuna inanmıyorum ben bunları diyorsan, bide gelip bana burada bilmişlik yapmaya çalışma, ayrıca admin üyeliğimi silsin, burada da cahil cüheyla takımı kaynıyor, gidip yabancı forumlara üye olayım, hey allam gelmiş bana milliyetçiliği öğretecek, hadi eywallah çocuklar

hiç boşuna benden sonra bişeyler yazma derim, cevap alamazsın

bir kaçınız hariç cahil, bilgisiz, gereksiz insanlardan öte bişey değilsiniz..
vay be cahil olmayan adama bak, popo öpmekden bahsediyor... Ülkücülüğüde öğreneceğimiz adama bak Komedisin sen ya gitmesen daha iyi olur gülecek maskotumuz olmuş olur en azından benim yazdıklarımı oku ve verdiğin cevaba bak sadece ve kendini yorumla ben neler anlatmışım, sen nasıl cevap vermişsin, seni ezmişler sanırım evlat... Verdiğin cevaba bakki benim yazdığım yazıyı çürütecek niteliktemi, sadece cevap veremediğin için eziq bir şekilde saldırıya geçmişsin, neyse zaten neyin en olduğu ortaya çıktı... Yolun açık olsun, bu arada teşekkür ederim sana, bu forumu gereksiz bir kişiden , kendinden kurtardığın için... Bashhh Bashhhhhhh