s.a arkadaşlar isimtescilden şu ana kadar fazla şikayetçi değildim ama artık bu son yaptıkları saçmalıktı.bugün siteme girmeyi denedim giremedim.herhalde hosting sorunu vardır dedim.serverdaki diğer sitelere baktım giriyor.en son dnslere bakayım belki sorun vardır dedim.bi baktım nsleri kendilerine yönlendirmişler.
ns1.isimtescil.net
ns2.isimtescil.net
yaptıkları tam bir saçmalıktı
Arkadaşa katılıyorum bendeki olay şu ben cumartesi akşamından bu yana isimtescilde bulunan domainimi bir baska adrese yonlendirmiştim. dnslerle ilgili bir problemim yok. ama yonlendirdigim siteye yonlendirmeyi kabul etmiyor. hata veriyor. Services Unavaeible diye anladınız sizler onu bunu soylüyor.
P.tesi günü aradım kusura bakmayın sistemde hata vardı düzeltilecek gün içinde dediler. tamam dedim. düzeldi ve şimdi ise siteme giren arkadaşlardan bazıları siten açılmıyor hata veriyor diyorlardı imkansız yok oyle bişi derdim. neyse dun bir baktım yine aynı hata services bilmem ne işte aradım tekrardan nedir bu dedim şu zamana kadar hiç şikayetci olmamıstım sizden ama artik ta buraya kadar geldi dedim telefondaki bayan yapabilecegimiz birşey yok diyorlar nasıl bir pişkinlikse ee dedim ben uğrasıyorum ve sistemi bir yere getiriyorum sizin yüzünüzden hit kaybına ugruyorum dedim. yapabilecegim birşey yok deyip duruyor. allahım ya olurmusun oldururmusun .