Darklord adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aynı şeymi ? Kaldırılmayan bir yazı ile o ? Sonucunda ben gidip bakabilirmiyim Nixcondamı değilmi neresinde yeniden açıldımı, faaliyet veriyormu. Benimkisi ufak bir hatasını belirtmek ve yardımcı olmak. Farkındaysan sadece küçücük bir espiri ile belirtiyorum. Gelecek olan müşterisi için akıllarında sorun yaşamasın diye. Ama faaliyet belgesi olup olmadığını bakabileceğimiz bir site var değilmi? En azından sahip olan kişilerin. Girip ufak bir aratma ile ulaşabilir olmaması durumunda bu mesaj gayet nahoş olabilir diye düşünüyorum. Bunda entrasan bir durum yok. İstediği soruları sorabilir kendisi, telefon numaralarımız belli zaten kendisi msn ilede irtibat kurabilir adresi alı, ve aradığında yada msn üzerinden her türlü sorusuna cevap verebiliriz. Adaletsiz bir işlem yada sorun göremiyorum. Her türlü soruyuda sorabilir firmamızın isminin altında.
Amacım faaliyet belgenizin olup yada olmaması değil faaliyet belgesi olan kişilerin *****,w@rez,hacking sitelerini barındırması yasaktır bazı maddeleri okumadan geçmişsiniz belli.İyi çalışmalar.