PuSuLa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam pekı uzmanlar yokta neden bız ve dıger kısıler faydalanıyoruz soyle dusunelım bız googledeyız dakikada 12 bın tane emaıl gelıyor bunlara hazır saplon kullanırsak daha kısa surede bıtermı ( evet ) pekı sız yada ben bazen aceleden yada baska bır olaydan yapmam gereken bır olay ıcın bazı falıyetlerımızı onemsemıyormuyuz burdakı durum google kadrosundakı eleman yetersızlıgıdır benım sahsı dusuncem

Hocam maile fazla takılmıyorum zaten.Anlayışla karşılarım, dediğin gibi dalgınlık derim

Peki ya gerisi? Onlarda mı dalgınlık.3-4 farklı sitemden başvuru yaptım ve şuanda kendi adıma bir hesabım yok.Benim gibi binlerce var.

Gelelim farklı alternatiflere.Şuanda popüler 3-4 farklı firmadan hesabım var.İsim vermeden bana uygun düşmeyen yanlarını yazayım.

A1 firmasının reklam kıtlığı var ve hep aynı reklamlar.
A2 firmasının reklam çeşidi geniş ama içeriğime aya uydurup reklam sunamıyor.3D sitesinde tatil reklamları dönüp duruyor.
A3 firması takmış bir reklama öööle gidiyor.Aşk sayfasında da o çıkıyor islam sayfasında da o çıkıyor.500 gösterimin 400ünde aynı reklam çıkıyor.Ziyaretçi artık reklam bannerını ezberlemiş işiyle ilgili olsa bile tıklamıyor.

vs. vs.

A1+A2+A3 = x$
Adsense kendi başına x$

Alternatifleri küçümsemiyorum.Bazı sitelerimde onların reklamlarınıda kullanıyorum.Ama bana göre adsense olmadan bu iş yürümez.