Hasan,
her saat başı değil sadece hergün sabah hesabıma bakarak sordum, 1.gün yoktu 2.yoktu 3.gün unutmuşum 4.gün yoktu paranı geri göndereyim hemen yatıramam paranı olayı oldu, yoksa 2-3bin ytl nin peşinde saat başı dolanacak adam değilim, sadece ödeme planlarımı aksattın, neyse yine de bence bu duruma bir garanti vermeniz lazım. ayrıca loglar varsa koyarım, " para yok ödeyemiyorum ne yapabilirim" diye söylediğini de çok net hatırlıyorum olabilir insanlık hali, sadece devam edecekse bu tür aksaklıklar belirtirseniz daha sonra sorun olmaz diye söylüyorum, kimseyi kötüleme niyetim yok benim başımdan geçti başka arkadaşlarla da aynı sorunlar olursa benim verdiğim tepkiyi vermeye bilirler, mesela 1 gün parası yatmadı diye dispute ları yersiniz, ama ne dersem diyim karşı savunmaya geçilip sanki köşeye sıkıştırıyormuşum gibi algılanacağından burda kesiyorum. hayırlı işler.
Bugüne kadar kimse senin gibi konuşmadı.Paramı alamadım diye bir söz sual duyulmamıştır.
Ayrıca "para yok" ifadesi geçmedi,geçemez.Her zaman işlem yapılmıyor.İşlemlerde ileri tarihe atma oluyor.
Seninle çalışmanın bir hata olduğunu farkedince iadeni yapıp iletişimi kesmenin doğru olduğunu düşündüm.
Keza forumlarda insanları yapmadıkları şeyler için dahi suçluyorsun.Kusura bakma böyle ticaret yapılmaz.
--
Konuya konu dışı mesaj yazmayınız.Belevian gibi ne olduğu belirsiz arkadaşların hiç zahmet edip mesaj yazmalarına gerek yoktur.
Teşekkürler.