az önce çeşitli makaleleri okudum. bios problemi olmayacağına kanaat getirdim çünkü o zaman ekranda bir yazı göremezdim.
malware yahut spyware olaibleceğini düşündüm. Startup'ın tamamını kaldırdım dediğin gibi ama işe yaramadı. Başlangıçta "ckvo.exe" ve "kavo.exe" olduğunu gördüm, bunların kaldırılması gerekebilir.
Trend Micro HouseCall - Free Online Virus and Spyware Scan - Trend Micro USA
bunu açamadım, çünkü JRE en son problemi çözer miyim diyerek kaldırmıştım. SafeMod'da olduğumdan windows installer da çalışmıyor bu sebeple tekrar kuramadım.
Spyware ya da malware gibi bir durumsa nasıl çözebileceğim, tarayabileceğim vb. hakkında fikri olan var mı?
Yakın zamanda bir hardware kullanmadım ancak bir arkadaş USB'sini takıp bir iş görmüştü, farketmeden birşeyler kapmış ve bulaştırmış olabilir cihaz.
Bunun dışında bir önemli şey daha var ki CTFMON.exe iki tane. Birisi büyük birisi küçük yazılmış. Bundan 1 tane olması gerekiyordu.
Ne şekilde ilerleyeyim?
En son çare formata da açığım. Kurtarır diye umuyorum.