google bu ara saçmalamaya başladı sanırım yine sizin sorunlarınız bir noktada kabul edilebilir diyelim benimki tam bir facia mavi ladin kelimesini müşterimin domaininde asla kabul etmedi alakasız bir domaine yazıyorum anında yayınlanıyor ama müşterimin domaini ile bir metin reklamı oluşturup o metinin içine yazarsam herhangi bir satırına reklam asla yayınlanmıyor ve adam bu mavi ladin denilen çam ağacını yetiştiriyor sonra gittim mecburen başka bir domain aldım onun üstünden yayınladım domain banlanmıştır diye düşünenler varsa asla yok öyle bişey herşey gayet nizami ve google reklam politikalarına sonderece uygun sonra bu sorunu çözmek için google a mail attım 3 gün sonra döndüler bana ve verdikleri cevap aynen şu

E-postanız için teşekkür ederiz.

'www.yorulmazpeyzaj.com' bağlantı adresli içeriğinde " mavi ladin " metni geçen reklamınızı göremediğinizi ancak başka bir bağlantı adresi kullanarak reklamınızı yayınlayabildiğinizi anlıyorum.

Hesabınızı incelediğimde inceleme aşamasında olduğu için, reklamınız bir süreliğine gösterilmediğini tespit ettim. Ancak, AdWords Uzmanları reklamınızı 08.08.2008 tarihinde incelediler ve reklamınız şu anda yayınlanıyor olmalıdır.

Reklamınızı görememenizin nedeni programımıza gönderilen reklamların, https://adwords.google.com.tr/select/guidelines.html adresinde bulunabilecek reklamcılık politikalarımıza ve yönergelerimize göre inceleniyor olmasıdır. Reklam metninizde, URL'nizde veya anahtar kelimelerinizde yapılan değişiklikler de incelenecektir. Bazı reklamların incelenmeden yayınlanmayacağını bilmenizi isteriz.

Reklamınızı düzenlediğinizde reklam dağıtımınızın kesintiye uğramaması için, eski reklamınızı düzenlemek yerine, Reklam Grubunuzda yeni bir reklam oluşturun. Yeni reklam incelenirken, eski reklamınız yayınlanmaya devam eder. Sonra, yeni reklamınız yayınlanmaya başladığında, eski reklamınızı rahatlıkla silebilirsiniz.

Reklam Teşhis Aracı da ilginizi çekebilir. Reklamınızın arama sonuçlarının ilk sayfasında görünüp görünmediğini anlamak ve belirli bir reklamın veya reklam grubunun neden görünemeyebildiğini öğrenmek için bu aracı kullanın. Reklam Grubu ayrıntıları sayfanızın Anahtar Kelimeler sekmesinde, anahtar kelimeniz hakkında bilgilerin olduğu yardım baloncuğunu görmek için farenizi herhangi bir anahtar kelime yanındaki büyüteç simgesi üzerine getirin. Ayrıca, bu araca 'Kampanya Yönetimi' sekmesindeki 'Araçlar' bağlantısını kullanarak da istediğiniz zaman erişebilirsiniz.

Herhangi bir sorunuz veya endişeniz varsa, lütfen bize adwords-tr@google.com e-posta adresinden ulaşın. Birçok sorunuzun cevabını Google Yardım Merkezi adresindeki Yardım Merkezimizde bulabilirsiniz. Ayrıca, optimizasyon ipuçları, özellikler, araçlar, başarı hikayeleri ve daha fazlası için www.adwords-tr.blogspot.com adresinden Inside AdWords Blog'umuzu ziyaret etmenizi öneririz.

Saygılarımla,

İpek Toprak
Google AdWords Ekibi

yorum sizin