arkadaşlar elimde 3 tane sitem var

a sitesi = 3 yıllık domain+3 senedir 500 üzerinde indexli sayfa+her ay güncelleme+seo optimizasyonu+250 backlink(4xPR5 + 25xPR4 + 24xPR3)
Son güncelleme ile PR0 da kalmaya devam etti.

b sitesi = 6 aylık domain+indexli sayfa yok+güncelleme yok+seo optimizasyonu yok+ backlink 18 adet (2xPR5 + 1xPR4)
son güncelleme ile PR3 oldu

c sitesi = 4 aylık domain + i +indexli sayfa 1 adet + güncelleme hiç yok + seo optimizasyonu yok + 21 backlink (2xPR5 + 2xPR4)
son güncelleme ile 3 oldu.

Şimdi benim birinci sitemdeki yanlışım nedir ki, o kadar directorylere eklememe rağmen, google da 49 back link görünürken, 750 sayfa indexliyken, 250 den fazla back link varken bu site hala PR0.
Diğer sitelerle hiç uğraşmadım. o sitelerle birinci site için uğraştığım kadar ilgilenseydim PR5 yapardım herhalde.
Önerisi olan arkadaşlar var mı? Ya da google algoritması birinci sitede neyi eksik buluyor PR vermek için.
Site banlı değil, sanboxda değil, back linkleri ve indexli sayfaları görünüyor, arama sonuçlarında sahip olduğu anahtar kelimelerin hepsinde ilk sayfada çıkıyor. Ama PR0 olduğu için birinci sıraya çıkamıyor. sizce ne yapmam lazım?