Çok komiksin yardımcı olmak isteyenlere bu şekilde yaklaşman senin kişiliğini belli ediyor zaten...Arkadaş denedi yardımcı oldu tr karakter hatası dışında pek bi sorunda çıkmadı zaten!
MEvlevide şölyle bir olay anlatılır.
zamanın birinde adamın biri ayıyı ölümden kurarır. Ayı ise adam borcunu ödemke için buna kul köle olur yanında etrafında dört döner (kendi çapında). Gel zaman git zaman adam ve ayı yolculuğa çıkar. Adam müsait bi yerde uyur ayıda onun korumak için yanında bekler. bir zaman sonraa adamın kafasına sinek konar ve adamı o kadar rahtsız eder ki nerdeyse uykusu kaçıcaktır. bunu gören ayı kocaman bir kayayı alıp sineği öldürme amacıyla adamın kafasına atar. ama sineği öldüreyim derken onunu hayatını kurtaran o adamıda öldürür. Mevlan derki. akılsız dost akıllı düşmandan beterdir.
Şimdi burda sana yardım etmek isteyenler ama bilinçli ama bilinçsiz çok istekli bi şekilde tabiri caiz ise teklif veriyorlar. daha önceki tecrübelerimle sabittirki bu tür adamlar deyim yerinde ise db nin içine sıçıyolar sonra db nin sahibi veryansın ediyor
şimdi dicem o dur ki paralı olsun ama işin ehli olsun (ehil kişiden kastım ben değilim başkasıda olabilir ama ehil kişi olsun)
bu kadar latan sonrada anlamadıysan .koy ..te rahman