bende onu diyorum desperrado ne com.tr ne net.tr önemli olan ayrıca TID hala yaşıyorsa ondan onay alınarak alınabilir net.tr neyse bizi geçelim bizimle alakalı konu değil birşey yarıştırmakta değil beni netinternet olarak görmüş oldugun için zaten benim üzerime gelmem sürekli yazılarım içinde açık araman yada anlamsız tabansız yazılar yazman 8) al işte desperrado farklı boyudan host satıcısı değil çok iyide konuşmuş kim olsa aynısını söyler sana demiştim benim bu bölümde dokümanım var oku diye
Kurumsal konuda çok ileri derece bilgiliyim diyebilirim rahatlıkla zamanında çok uğraşılan konular birey şirketler bir günde açılan bir günde kapanan şirketlerdir LTD şirketler ise açılması ile 1 ay kapanması bazen 1 sene süren şirketler... A.Ş yi bu işin içine hiç katmıyorum zaten....
Zaten firma oldum yada firmayım diyenlerin en az yarısı iletişim internet hizmetlerini şirket sözleşmesinde göstermemiş pvc doğrama atölyesidir yada ne bileyim bir telefoncu dükkanıdır vs. gibi yerlerin kurumsal bilgilerini kullanarak com.tr alabilir sonra ben firmayım sıfatında ortaya çıkabilir... BUNU SEN YAPIYOTSUN DEMİYORUM dikkat et...
Ben insanlara benden hizmet alsa da araştırmadan almasını istemem ilerde paradan daha önemli şeylerini kaybedebilir.. ne demek istedim anlamışsındır.
İyi çalışmalar