Hayır ben onu bir marka tescil yada diğer başka yollar ile com.tr nin alınabildiği için yazmıştım aslında bunun yerine firmanın vergi no su ticari sicil tasdiknamesinde yer alan numaraları yada oda kayıt sicil no gibi numaraları sitenize koyabilirsiniz insanlar sorgulatarak buna emin olurlar
Lütfen yine yanlış anlama ama bir doküman eklemiştim Türk firmalar bölümünde bir incele onu...
Emininki öyle diyorsanız öylesiniz yalan söyleyecek haliniz yok yalanı söyleyen her lafından kendini ortaya çıkarttır...
Netinternet için birde siz com.tr sizin kendinize güvenmiyormusunuz demişsin ama biz com.tr dışında TK (Telekom Kurumu) onaylı TK lisansına sahip telekom kuruluşuyuz arada dağlar fark yani... bu yüzden com.tr dışında net.tr de kullanabiliriz ...
Kolay gelsin iyi çalışmalar
Merhaba;
Siz 3 örnek verecem marissoft.com.tr nudembilisim.com.tr birde seniseviyorum.com.tr sorgulayın bu isimleri seniseviyorum.com.tr uzantısı marka tescili ile alınmış ve Pratix Limited Şirketinin bir markası olduğundan dolayı Pratix Limited Şirketi geçer whois sorgusunda isimtescil.com.tr'de aynı durumda fbs limited şirketi'nin bir markası yani her durumda marka tescil edilse bile şirket olmadan ver markanın tescil edildiği şirket belgeleri olmadan com.tr almak imkansız.Tekrar diyorum com.tr ile aranızda dağlar kadar fark varsa neden com.tr alma ihtiyacı duydunuz? Net.tr uzantısı almakta çok basit önemli olan hostcini.com.tr sadecehosting.com doruk.net.tr gibi net.tr alan adı uzantısının hakkını vermek önemli iyinet.net.tr almış ama hakkını veremiyor gulum.net.tr aynı durumda umarım sizde aynı duruma düşmezsiniz.
Saygılarımızla.
Nudem Group