Bu script bana kaça patlar.. Fiyatını öğrenmek istiyorum sadece ona göre para durumumu ayarlıyıp yazdıracam..
Lütfen istediğiniz fiyatı buraya yazın PM atmanıza msn ye gel anlaşırız demenize gerenk yok

Script eğlence portalı olacak.. özellikleri video izlenebilecek admin onaylı üyeler ekleyebilecekler videonun altına ben türkçe ingilizce açıklama koyabilecem + videoları indirebilecekler. Videoları ya ftp ye atarım yada büyük ihtimalle furl,youtube,google video,metakafe vs. sitelerinden eklerim. video flash playerde çalışıp izlenicek win. media player istemiyorum ve üyeler yorumlayabilecek & puanlayabilecek videoları..kategori ekleyebilecem ve Aile Filtresi olacak(örn:youtube.com , izlee.com)
Flash oyun kısmı olucak oyun eklerken yine altına türkçe ve ingilizce açıklama yapıcam üyeler oyun ekleyebilecekler admin onaylı. oyunları yorumlayabilecek ve puanlayabilecekler.kategori ekleyebilecem.
komik resim galeri bölümü olucak.resimlere yorum yapıp oylayabilecekler.üyeler resim yollayabilecek admin onaylı.ve resimleri yüklerken yada sitede gösterirkende olabilir. otomatikman benim panelden ayarlayabileceğim kelime yazdırılacak üstüne.
Şarkı sözü bölümü olacak lirikler.com - lyric, lyrics, şarkı sözleri, şarkı sözü burdaki gibi olsa yeter + üyelerde şarkı sözü yollayabilecek admin onaylı.
fıkra bölümüde olacak.üyeler fıkra yollayabilecek admin onaylı.yorumlayıp puanlayabilecekler.
Komik anılarını paylaşabilecekleri itiraf tarzı bir bölümü daha olacak bu bölümde admin onaylı.üyeler yorumlayıp puanlayabilecekler yine.
sonradan ufak komik testlerde ekleyebilmek istiyorum komik sorular ve cevapları vs. 20-30 soruluk hazırlayabilirim yada 1 tane ona göre sonuç gösterecek işte.

umarım iyi anlatabilmişimdir istediklerimi.Böyle bir script bana kaça patlar? Çokda fazla uçmayız umarım