Sağolsun 1 ay içinde sitemiz bitecekdi awbs yaptılar siteyi ama 2 ay oldu hala düzgün çalışmıyor bizim internet sitesi bana vermiş oldugun linkde bulunan serverler Nixcon Networks INC. Türkiye 10 Mbps sınırsız (HAVUZ YOKMUŞ 8) )bağlantı nekadar havuz olsada yinede 1500 - 2000 GB rahatca trafik yaparsın ve ürünler 1 hafta ile 3 gün arası teslim ediliyor bilgin olsun...
EV1 değil yani ev1 fiyatlarından yaklaşık 20 - 30$ gibi indirimler oluyor ev1 fiyatlarınada
www.ev1servers.com adresinden bakarsınız Nixcon için indirim %5 Netinternet forumlarında yayınlıyorum hemen anlık sunucu olursa Netdirekt ve FDC daha sonra Layertech üzerindende bayilik var bu datacenterleri kullanmak isterseniz bunlarda da çeşitl %5 ile %10 indirimli satış mevcut
Messenger vermiştim tekrar yazayım
noc@ni.net.tr Bir alt kısımda yazan arkadaşın uyarısı üzerine EDIT butonunu kullanıyorum
Bu yazı Nixcon hakkında gerçek olmayan bilginin yazıldıgı yazı oldugundan dolayı (bunu ben söyledim) Nixcon aradı biz havuzsuz veriyoruz dedi.. Bilginiz olsun Çok uykum vardı teknik olarak konuşamadım arkadaşlar
Ayın 15'i gibi Nixcon tüm siparişleri açacak sanırım DC nin bir numaralı müşterisi olacagız 8) Nixon'a güvenmeyen 5-10 müşteri dışında tüm müşterilerimiz bekliyor TR lokasyon olmayı (yabancı müşteriler hariç)