rhomantic adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende geçen sene yaz tatili boyunca düşündüğüm çok sevdiğim birisi için çok üzülüyordum, her an onu düşünüyordum hiç aklımdan çıkmayacak diyordum ne yapsamda. Umut verdi hep bana 6 ay falan sürdü sonra yaptığı bir davranış beni ona karşı soğuttu. Ve şükrettim Allaha bu kişiyi aklımdan çıkardığı için. Sen de üzülme sıkma canını inş. senin de yakın zamanda aklından çıkarır rabbim. İnan o kendisi için herşeyi yapabileceğin ve canından çok sevdiğin kişiden bir zaman sonra nefret ediyorsun arkadaş olarak bile görmüyorsun bir anda aklından çıkıyor ve ona olan sevgin kendiliğinden son buluyor..
İnşallah insallah unuturum,

Balzac adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Karı kız - ayağı döt ayağı arkadaşım.
Burada senin yaşadıklarını belki kat kat daha fazlasını.
Sırf aile yüzünden iki tarafından severken ayrılıp. Ayrı kalmak ve görüşmemesi gerektiği gibi durumları çok kişi yaşamıştır.Emin ol seninki bunun yanında hiç birşey.Kız seni istemiyor.Sen istenmediğin yerde duracak kadar yüzsüz müsün ? Hayır değilsindir bence.Ne kadar sevsen bile gururunu hiçe saymamalısın.Ne kızlar gelir geçer hayatından daha.En fazla 2-3 ay durur aklında, o da sana bağlı aklından silip atmalısın düşünmemelisin.Kendiliğinden uzun bir süre sonra çıkarıp atılabiliyor , her ne kadar imkansız gibi dursada.Sen bak hayatına sınavına çalış.Karı kız her zaman var ( :

Kız beni seviyor biliyorum. Bende onu seviyorum ama anlasamıyoruz.
Unutacagım ama hayat benden neler goturecek. Neler degişecek zaman belirleyecek