Sana herkes unutursun değmezmiş vs gibi sözler kullanacak unutman için nasihat verecek ama unutma ki sen yine bildiğini okuyacaksın Sen kendini yıpratacaksın üzeceksin hayatından değerleri kaybedeceksin öss sınavını bile gözün görmeyecek ama sonra ne olacak geriye dönüp baktığında yaptıklarına güleceksin.Ulan ben ne yapmışım diyeceksin kendi kendine,güleceksin yaptıklarına...Ama şunuda unutma kim ne derse dersin kimseyi dinlemeyceksin buda insanoğlunun huyu herhalde yaşayarak öğreneceksin.anadolu lisesi sınavlarında bir kızı sevdim çok iyi giderken bi anda dibe vurdum sonunda ne oldu ne elde ettim koskoca hiçbirşey.Ne oldu sonunda akıllandım dedim 4 sene hiçbir kıza bulaşmadım 1.5 senedir bir kızla çıkıyordum ve ben yine sağlığımla oynadım şu yaşta kalp hastası oldum sinir hastası oldum.Şimdi arkama bakıyorum yaptıklarıma gülüyorumYapacak birşeyin yok yaşaya yaşaya öğreneceksin.senin yapacağın tek şey hayatından fazla birşey götürmemesi için bunlara önünde ki örneklere bakmak.Kimse için hayatından fedakarlık yapmaya değmez ama ilerde bunu kendi kendine diyeceksin Bu şarkıyı dinle
İzlesene.com - Ücretsiz Video Paylaşım Sitesi

iki satırlık adamları musallat ettik ömrümüze bundan dır böyle dibe vuruşumuz..