CrakMaster adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bencede değmez.(numaranı bile engellediğine göre)
Aynı durumdayız galiba.Bende öyle sanıyordum.
1 sene görüşmedik.Şimdi aklıma bile gelmiyor.
Bende şaşırıyorum o kadar severken nasıl unuttum diye
Seneye bidaha konuşalım bu konuyu
Bakalım unutacakmısın
İnşallah Unuturum. Gelecek sene tekrar horlatırım konuyu :P

memo66000 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İnsan Çok sevdiği birini kolay kolay unutamıyo Aynı sorunu bende yaşıyorum bende aynı senin gibi öss hazılanacam ama nasıl olacak bilmiyorum hatta o beraber hazırlanalım dediği için hazırlanacam

İnanırmısınız, kac gece uyuyamadım. Evleri de diger bina da, Sürekli pencereden bakıyorum. Belki gorurum diye :S
İnsan Unutmak istedigini unutamıyo be abi :S

JoyEX adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşım her yaş dönemi insanı başka şeylere bağlar.
Öss'ye hazırlandığına göre az çok yaş aralığını anlayabiliyorum.
O dönem için kızlar çok şey demek herkesde böyledir yaşadığının aynısını milyonlarca insan yaşadı bende yaşadım ve 1yılımı ölü gibi yaşadığımı biliyorum.Sonra yenileriyle çıktım baya bir seri yakaladım sonunda ve doyuma ulaştım.
Şu an 25 yaşını bitirmiş biri olarak önem verdiğim şey para belki 30 yaşından sonrada tek derdim yuva kurmak yada iş hayatı olucak.
Aşk acısını unutturcak tek şey bir başkasıyla çıkmaktır.
Şu hep aklında olsun o kişi daha önce hayatında yokdu ve mutluydun şu andada yok mutlu olabilirsin başkasıyla dene emin ol unutucaksın.
Ve sana bunu herkes sölüo çok klişe ama EĞİTİM her şey.Senin paranı , mutluluğunu , karşına gelicek kızları iyi bir üniversitede güzel bir bölüm belirler.Yeni biriyle ilişkiye başla hatta dershaneden olsun ki aynı zamandada dersini çalış.
Iyi bir üniversitede en kral kızlarla ortamın olur unut gitsin AİLEDEN gerisi yalan.

Evet ''aileden'' gerisi gercekten yalan! İnşallah gelecek sene istedigim bir bolumu kazanıp, Unutmus olarak donerim.
Bugunden sonra biri ile cıkmayı dusunmuyorum. Cunku hiç kimseyi onun kadar sevmeyecegim. Ve ilerde evlenirsem kadınımdan da utanıyorum. Kolumda palcata ile yazılmıs bas harfi var. Evleri diger binada Unutmak imkansız gibi geliyor. Belki de ilerde unutacagım. Hatta ardından kufurler edecegim
O gun cok mutlu olacagım O gün...