Selamlar,

Windows işletim sistemli kiralık sunucu arıyorum. Windows Standart veya Web sürümü olabilir. Plesk panel tercih sebebidir.

En az 1mbit adanmış hat istiyorum. Xeon veya Athlon olabilir. En az 2gb bellek ve 160gb disk olmalı. Raid tercih sebebidir.

Yurt dışı tekliflerine de açığım. Sanırım yurtdışından gelen teklifler bant genişliği konusunda çok daha iyi olacaktır.

Mutlaka forumda ve Google'da hakkında olumlu yorumlar olan, geçmişi olan ve bana 12 ay fiyat garantisi verebilecek bir FİRMA olmalı. Kesintisiz ve sorunsuz bir hizmet istiyorum. Sözleşme imzalanabilmesi tercih sebebidir.

IP numaralarının Hotmail ve Yahoo tarafından Gri Listeye alınmamış olması, yani bu hizmetlerin eposta adreslerine eposta gönderiminde sorun yaşamamam lâzım (alan adı ile ilgili engellemeden bahsetmiyorum, bu hizmetlerin kimi IP bloklarını Gri Listeye aldığı dedikodusu dönüyor ortada).

Barındırılacak siteler hiçbir şekilde korsan, zararlı, yasak içerik barındırmamaktadır. Oyun sunucusu olarak KULLANILMAYACAKTIR!

Ücret olarak üst sınır 190 YTL (KDV Dahil).

Teklif verecek olanlara şimdiden teşekkür ederim.

Not: Türkiye'de sunucu barındırma seçeneği de olabilir. İzmir tercih sebebidir. Bu konuda da teklifleri değerlendirebilirim.