1- Manuel olarak 20'den fazla modifikasyon
- Arşiv modu(Seolu) mevcut )
- Sitemap ( mevcut ( mevcut birisi normal seonun sitemapı birisi gsitecalverin sitemapı 10 günde yapıldı 5 site haritası )
- Top10 Full İstatistik (mevcut)
- Avatarsız üyeye otomatik avatar(mevcut)
- Robot Moderatör Modu ( mevcut +kanka modu var )
- Her bölüme ayrı ayrı rss ( var arızalı)
- Gelişmiş Hızlı cevap ( mevcut)
- Youtube ve benzeri video sitelerini forumda oynatmak için mod. ( hemen hemen tüm video modlarını oynatabilecek sekilde dizan edildi )
- Dilerseniz Adsense reklam yerleşimi ( bu gerekli)
- Profilden Location seçme ( mevcut )
- İmzaya gelişmiş editör ( olmassa olmazlardanmı bu )
- Sabit ve Normal başlıkları Ayırma ( bunu incelemen gerekecek bi ayda bitecek bişey degil bu zaten )
- Kayıt olurken Cinsiyet,Yas,Ulke sorma ( önemli olacagını sanmıyorum gereksiz )
- Sitenin altına extremetracking ve alexa kodları ( mevcut )
günlük on konu açman önemli ise açabilirsin önemsise aktif bi forum günlük ortalama 100 - 200 konu açılıyor
2- Seo4SMF Kurulacaktır
kurulu %97 olarak çalışmakta
3- Hide Tag modu
bu mod vardı kaldırdım gereksiz mesajla doluyor forum zaten üyelerin mesaj atmadıgı konu yok nerdeyse
4- Googlebot & Spiders Mod
ayrı olarak görünüyorlar ama renkli degiller
5- Welcome Topic Mod
bu mod yok kurabiliriz
6- GoogleTagged
kurulu ve ayrıca tags moduda mevcut
7- Board Viewers Mod
gerekli mi lla
pr2
tekil hitim 1000
alexa 931bin
googleye kayıtlı link sayım 80.bin
hemem hemen bütün arama motorlarına kayıtlı dmoz hariç
Toplam Üye Sayısı: 4800
Toplam Mesaj Sayısı: 447271
Toplam Konu Sayısı: 42234
suniboxa düşme tehlikesi varmı
şu an 1.5k kaç ayda sitenin tekil hitini 10k ya çıkarabilirsin veya neler yapabilirsin dahada gelişmesi için neler yapabilirsin site adresimi googlede anormaliz diye arat en üsteki benim
referans site adreslerini gönderirsen referan sitelerdeki referans veren admin adları ile birlikte (ftpme baglanabilmen için gerekli sadece) ftpme baglanmadan yapılacaksa gerek yok referansa
eger ciddi ciddi ben bunu yaparım siteyi yükseltirim diyosan görüşelim mesaj kutun dolu oldugundan pm gönderemedim msn adresini ve referans sitelerini pm atarsan görüşelim