Gurcistan kendi topraklarina falan operasyon duzenlemedi. O bolge 90lardan beri ozerk + 2 kez referandumda %95 kabul oyuyla Kuzey Osetya'yla birlesmeyi kabul ettiler. Gurcistan'a artik laf soylemek dusmez boyle bir durumda. Gurcistan ne yapti peki? 60 bin nufuslu gariban Guney Osetya'ya ateskes ilan ettiginin ertesi gunu girerek katliam yapti kadin, cocuk dinlemeden. 2000'den fazla Osetyaliyi oldurdu. Bu olenlerin bircogunun Rus pasaportlu olmasi ve Rus baris gucu askerlerinin de oldurulmesi dogal olarak Rusya'ya karsilik verme hakki tanidi. Gurcistan kendi arandi ve en buyuk suclu Gurcistan, simdi cezasini cekiyor. Eger bu Gurcistan'a askeri destek saglanirsa yaziklar olsun.
Yahu Ne dediğinizin farkında mısınız???
Dibimize Rusya Gelecek, Petrol Hatlarını Alacak, Türkiye'de Petrol iki katı fiyata Çıkacak ve sizler mutlu olacaksınız?!
Allah'ım nedir bu düşünce tarzı... Gürcistan kırk yıldır arınmaya çalışıyor içindeki kurtlardan... Türkiye yardım etsin demiyorum...
kürtlerle pkklıları karıştırmamak lazım bence.
Kürtlerle PKK'lıları karıştırmıyorum... yanlış anlamış olabilirsiniz.
Kürt diye ayrımcılık ben yapmıyorum zaten, Kendisini Kürt diye soyutlayanlar için konuşuyorum

öyle diyorum...
Gürcistan Düşmemeli.... düşmemeli... Düşmemeli! eğer gürcistan düşerse, yarın Buraya, Vatanımıza gelir sıra...