Büyük ihtimalle legal olur, +18 yayınlamaz ve içerikler de izinli olursa sorun çıkacağını sanmıyorum. neden dersen; büyük gazetelerin websitelerinde boy boy çıplak model resimleri var. onlarda izin alıp yada parasını verip yayınlıyor, illegal olsa idi onlarda bu şekilde yayın yapamazdı.
Bende sizin gibi düşünüyorum. Yine emin olmak istedim.
Cevabınız için teşekkür ederim.
Tersini düşünen arkadaşlar var ise lütfen belirtsinler.
magazin popüler kültür üzerinden yürüyen bir mecra, ve ben işin daha çok magazin bölümüne takıldım, çok karmaşık ve evet bir o kadar da eğlenceli bir iş. ancak farklı birşey olması gerekiyor (sizce fark mankenlerin frikikli fotoğraflarının yayınlanması mı?) İçerik elbette ki önemli ama halihazırdaki sacitaslan, gezentilki, ucankus, gecce gibi tasarımı birşeye benzemeyen bir site olacaksa hiç olmasın. benim aklıma daha çok tasarımıyla ilgili birşeyler geldi ilham alırsınız diye birkaç örnek yollayayım dedim; ayrıca bence fark olarak mankenlerin frikikli resimleri yerine, moda bölümü de olabilir gibi geldi bana, moda, stil, kişisel bakım, aşk gibi konularda da tavsiyeler verebilen bir magazin sitesine daha çok ihtiyacı var Türkçe içerikle çünkü.
WWD.com Men's Fashion, Men's Clothing, Gear, GQ and Details on men.style.com
Ünlü sitesinde illaki resim ve video olacak, frikik olayı ise yoğun talep görüyor.
Artı olarak dediğiniz öneri bölümleri de düşüneceğiz, gayet mantıklı.
Tasarımı ise belirttiğiniz sitelerden daha farklı ve profosyonel yapmaya çalışacağız.
Önerileriniz için çok teşekkür ederim.