sosyopat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bunlari deneyebilirim ama isin plesk kisminda bir problem daha cikti,duzeltmeye calisrken iyice bozdum.Bu seferde login.php3 u download etmeye calisiyor.Sanirm pleskin kullandigi veritabaninda problem cikti.
ERROR: PleskMainDBException<b>Source:</b> Microsoft OLE DB Provider for SQL Server<br/><b>Description:</b> [DBNETLIB][ConnectionOpen (Connect()).]SQL Server does not exist or access denied.0: C:\Program Files\SWsoft\Plesk\admin\plib\common_func.php3:594 db_mssql_connection()1: C:\Program Files\SWsoft\Plesk\admin\plib\common_func.php3:623 reconnect()2: C:\Program Files\SWsoft\Plesk\admin\plib\common_func.php3:584 db_connect()3: C:\Program Files\SWsoft\Plesk\admin\auto_prepend\auth.php3:79
boyle bir hata geldi.Plesk 8.6 yi o kadar bekledim arsiv hasarli cikti dedi.birileri bana
beddua etti sanirim
Bu noktadan sonra kurtarman mümkün değil görünüyor yada bu işlerden çok çok iyi anlayan birisinin bakması lazım.

En kestirme yol, eğer sunucuda fazla site yoksa yedekleri al, formatlattırıp tekrar yükle siteleri tek tek.Formattan önce web sitelerinin, veritabanın, emaillerin hepsinin yedeğini eksiksiz aldığından emin ol.