Merhaba,

Arka arkaya logoları yorumladığım ve bu sebepten flood yaptığım gerekçesiyle forumdan 1 günlüğüne uzaklaştırılmıştım.

Bana bu süreçte yardımcı olarak foruma mesaj iletmemi sağlayan ve bu sebepten forumdan 3 gün süreyle uzaklaştırılan amacdizayn'a çok teşekkür borçluyum.

Mikadji (Çağlar Candan) konusuna gelince, kendisi firmaya ait ana kurumsal temayı çok başarılı bir şekilde geliştirmiş, firma bu tema üzerinde faaliyetlerine devam etmektedir. Kendisinin hali hazırdaki projeleri çok başarılı ve iş ile alakalı diyoloğumuz devam etmektedir.

Gelelim yorumlara, öncelikle son gelen logolar tam istediğim gibi, yaratıcı ve iyi ürünler.

aslan45'ten
[media]http://img102.imageshack.us/img102/960/gtslogo0fz0.jpg[/media]
Yorum: Gayet hoş, ancak biz gıda dağıtım firmasıyız. Logonun ortasındaki garson resmi bizi bir yemek firması gibi gösteriyor. Buraya başka birşey koyabilirmiyiz?

gssal_emre'den
[media]http://img104.imageshack.us/img104/3871/gts2sp9.jpg[/media]
Yorum: İşte istediğim tarzdan biri ancak araç çizimi ve font çok basit. Food service & more yazısı güzel duruyor. Geliştirebilir.

Forumkolik.biz'den
[media]http://img137.imageshack.us/img137/3840/gtscb9.jpg[/media]
Yorum: Gayet başarılı, yarışmayı kazanabilir.

Buraxlee'den,
[media]http://www.resimuploading.com/pictures/d9f93542-c3fe-448f-9bcf-7d5e78b5931e.jpg[/media]
Yorum: Aşçı resmi yerine bir taşıma aracı resmi denesek? birde üste FOOD SERVICES & MORE altada 6.500 ÇEŞİT ÜRÜN yazabilirmiyiz?

ahmeTRz
[media]http://tr-load.com/img/image13/5a749eaa68.png[/media]
Yorum: Font'u Forumkolik.biz'in logosundaki gibi yapabilirmisiniz? GTS'nin altınada "FOOD SERVICES & MORE" yazabilirsek sevinirim.

NemesiS
[media]http://i37.tinypic.com/33p3fip.jpg[/media]
Yorum: Güzel çalşmalar, yıldızlı içi türkiye olanın bir tanesinin yıldızı kırmızı yapabilirmiyiz?

aristotlee
[media]http://www.seviyorum.org/r10/logo2.png[/media]
Yorum:
İlk ve ikinci logo çok iyi olmuş. Yarışmayı kazanabilir.
Freezer
[media]http://reonnet.googlepages.com/GTS.jpg[/media]
Yorum: İyi çalışma. Yarışmayı kazanabilir.
esen1957
[media]http://www.omegabilgisayar.com/images/gts2.jpg[/media]
Yorum: Gayet başarılı. Yarışmayı kazanabilir. Şu üç konfigrasyonu deneyebilirmiyiz? Aşçı kebi yerine bir araç çizimi yapmak? hiçbir çizim olmadan GTS yazısını biraz daha oturaklı bir şekilde yapmak? teşekkürler.
Metin-34
[media]http://img522.imageshack.us/img522/8216/12364787wi5.jpg[/media]
Yorum: Yarışmayı kazanabilir ancak kamyonetin üstündeki food service yazısı tam oturmamış, biraz daha oturaklı yapabilirmiyiz? birde gts yazısını farklı fontlarda yapabilirmiyiz? slogan; Food Services & More.
.............
Beğendiğim ürünler yukarıdaki gibi, her biri yarışmayı kazanacak nitelikte, bu tarzdaki çalışmaları bekliyorum. karar 1-2 gün içerisinde verilecektir.
.....
diğer çalışmalara yorumlar gelecek.