Başka forumlarda yazdığımın aynısını yazayı buraya. Zoints SEO gaye iyi bir ürün ancak yeterli mi bu tartışılır. Elbette vBSEO'ya karşı bir fiyat avantajı var ama bu tarz ürünlerde en önemli nokta stabilitedir ve hiçbir zaman ayar değiştirmeden devam etmektir.

Zoints SEO bir tanıtım ürünüdür yani vBulletin 4.0 çıktığı zamanki çok uzak değil bu o zaman Zoints SEO yarı yolda bırakabilir sizleri çüğnkü coderlarının uğraşması gereken onlarca başka ürün var.

Ancak vBSEO gibi kullanım sözleşmesi ağır olan ve herhangi bir yasadışı içeriğin lisansınızı iptal etme imkanı varken vBulletin topluluğuna böyle bir imkan sundukları için tebrik etmek gerekir Zoints'i.

Zoints'in eksikleri çok şu anda ve geliştirilmesi gerekiyor ancak Zoints ismiyle olan bir ürüne vBulletin camiası ne kadar destek verir orası soru işareti elbette.

Bugün msn den vBSEO soran Haylaz'a şunu söyledim. Siten ticari mi ? Değil dedi o zaman zoints kullan dedim. Eğer uzun vadeli olmak , sitenizin ciddiyetini korumak , sitenizin gelişmesini sağlamak ve urllerinizin hiçbir zaman değişmemesini istiyorsanız ve forumunuza çocuğunuz gibi bakıp harcayacağınız para size koymayacaksa kesinlikle vBSEO almalısınız.

Zoints SEO kullanan herkes yakın gelecekte vBSEO müşterisi olacaktır elbette siteleri bu yapıya uygunsa.

Bilginiz olsun :

vBSEO satın alabilmek için sitenizde ***** , ***** , izinsiz Mp3 gibi dosyaların olmaması gerekir. Lisanslar aktive olmadan satın alınan siteler incelenir ve eğer siteniz uygun görülmezse vBSEO satın alamazsınız. Ayrıca satın aldıktan sonra yasadışı işlere girerseniz sitenizde yine lisansınız iptal edilir. Yani kısaca vBSEO yasadışı içerik tanıtımına karşıdır.