colorsofweb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
az önce TeknoAS'tan geliyorum perdeler kapalı içeride kimse yok birisine sordum uzun süredir açmadılar dedi ilgililere duyrulur
Selamlar... Ben teknoastan ayberk. İlk önce herkese iyi çalışmalar dilerim. Özellikle colorsofweb nickli arkadaşımızın yaptığı bu açıklamayı alıp açıklamasını yapmak istiyorum. Arkadaşımında bileceği gibi tam köşede alt kat bir büro ve karşısında telekom var. Yer itibariyle telekomda büyük bir yapı olmadığı için direk olarak güneş o aradan büroya vurmaktadır. Bunun içinde perdelerin kapalı olduğu doğrudur. Teknoas ın bulunduğu büroda tam 6 kişi çalışmaktadır arkadaşlar. colorsofweb nickli arkadaşımız eğer bir daha ziyaret etmek isterse. http://www.teknoserver.net/iletisim.php
bu adresteki iletişim numaralarımızdan telefon açıp bize ulaşabilir. Bundan sonra r10 forumlarında ben teknoserver ile alakalı problemler siparişler vb şeyler ile ilgilenicem. msn adresim ayberk@teknoas.com.tr . Linux desteğe bakıyorum izmirdeyim. Her zaman her türlü probleminizle bizzat ilgileneceğimi bilmenizi isterim. Bir çok arkadaşımız hakkımızda çok güzel şeyler yazmışlar kendilerine çok tşk ediyoruz. Ayriyetten bir arkadaşımız sunucu siparişi vermek istemiş 70 gb verimiz var taşıyabilirlermi demiş. Paneliniz cpanel plesk vb backup alınabilen bir panelse yardımcı olmaya çalışırız ama onun dışında tek tek site yedeği almamız gibi birşey sizinde hak vericeğiniz gibi söz konusu olamaz. Ay sonu olduğu için hiç stoğumuz yoktu ama stoklarımıza yeni sunucular gelicek onlarıda ben bizzat r10 forumlarına bildiricem. Iyi çalışmalar dilerim tekrar.