Arkadaşlar önce sırasıyla anlatıyorum sabırla okumanızı ve cevaplarınızı bekliyorum..
ilk önce 1 ay önce gündüzü girebildiğim garanti bankası hesabıma akşamı denediğimde giriş yapamıyordum.Ertesi gün bankayla görüştük internet hesabınızdan kapatma talebi bulunulmuş dediler ve kredi kartlarınızla brlikte kapatılmış dediler.Neyse dedik ertesi gün dilekçe yazdık ve yeni kart talep ettik vs. herneyse 2-3 hafta sonra kartlar geldi bu sefer internet hesabı açtırmadık.
Bu sabah bankadan bir telefon geldi (2 milyarlık ihtiyaç kredisi borcum vardı ve her ay düzenli ödüyordum bu ayda ödedim).telefonda bana bu ayki kredi borcunuzu yatırmamışsınız dediler önce bi şok oldum daha sonra yatırdığımı söledim ve yapılan kontrollerde bize söylenen şu : "internet hesabınızdan 500.000 ytl (500 milyar) eft talebinde bulunulmuş ve bu yatırdığınız para oradan düşülmüş" dediler.Hesabımda para yok zaten kredi kartındada o kadar limit yok anlamadık gitti sölenen şey 500 bin ytl eft yapılmış fakat hesabınızda o kadar paranz olmadığından dolayı temdit altına alınıp engellenmiş şeklinde konuştular bizde zaten hiç hesaptan daha önce eft/havale vs yapmadığımızı söyledik.neyse konuşma devam etti ve bankadaki yetkili inceleyeceklerini ve bize tekrardan dönüş yapacaklarını sölediler.
Şimdi arkadaşlar başta anlattığım internet hesabı kapanma olayı o zamanki böle yüklü miktar eft den dolayı olabilirmi? birde giriş için müşteri no ve 2 tane şifre girilmektedir bu şifreleri bulmak bu kadar basit olabilirmi?Bir diğer sorumda şimdi ne olacak

sizce banka araştırıp 500 bin ytl gönderilememiş borcu silecekmidir düzeltecekmidir yoksa gönderilmemiş olsa bile bize bu borcu geçirecekmidir
ayrıca bu sorun düzeltilince benim hesaptan eft yapılan (yapılmaya çalışılan) hesap noyu alıp savcılığa şikayette bulunsam herhangi bir sonuç alabilirmiyim?