ismailbal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
dediğin adrese girince Kaspersky alert verdi. O sitede trojan var. Muhtemelen VBscript ile yazilmiş bir makro virüs yedin. Buda bütün HTML sayfalarında o siteyi iframe ile açmaya başladı. Kaspersky Lab: Antivirus software adresinden internet security 6.0 i indirip kur sonra update et ve tüm PC'yi tarat. Makineyi baya bir zorlasada ne var ne yok siliyor.

******'nun dediği gibi donanımsal bir problem olacağını sanmiyorum. Eğer donmalar farklı durumlarda olmuyorsa (örn. Güvenli Kip) bence trojan sebeplidir. Bunları yapmana rağmen halen bir problem yaşıyorsan ****** haklı olabilir.
Bugün antivir diye bir programla tarattım 3 tane virüs bulup sildi. Donmalar bitti gibi bişey. GErçeği eskisi gibi değil ama 5-10 dakkada bir donmuyor. Yani ağırlaşıyor sadece. Akşam tavsiye ettiğiniz programı bir deniyeyim. Çünkü halen site düzenleme yaptığımda iframe açılıyor. DEdiğin gibi sitede trojan varsa iframe açılan sayfaye girenlerede bulaşır. Site düzenlemeyi kestim. O kadları control panelinden kaldırdım. Yani site temiz şu an
Tavsiye ettiğin antivirüs inşallah işe yarar. Hepinize ilginizden dolayı teşekkür ederim.