Birinci sıraya yazdığınız dell markasının Türkiye'de kaç kere disti değişirdiğini, bu distileri nasıl ve ne kadar zor durumda bıraktığını, Sektördeki bazı firmaların bu sebeplerden dolayı disti olmak istemediklerini de göz önüne almalıydınız bence.
Son kullanıcıyı ilgilendiren tarafı nedir Distiribitör değişimine girmesi markanın ? Son kullanıcı Hp'i de , IBM'i de , Dell'i de garantiye gönderdiğinde zaten maksimum 1 ay içerisinde göndermek zorundalar , kullanıcıyı alakadar eder yönü nedir şirketleşme prosedüründe ki aksaklıklar vs ?
Ben makinenin kalite ve kullanımından dem vurdum siz olayın resmi prosedürüne çekmişsiniz işi.. Kimi ilgilendiriyor Hp'nin sadece İstanbul'da teknik servis müdürlüğü olması ? Adam aldığı yere götürüyor , o da teknik servis müdürlüğüne gönderiyor yani son kullanıcı ile ilintili bi' - yön bulunmuyor , işin teknik detayı bakımından bakıyorum ben.. Siz işin prosedür kısmından bakıyorsunuz ki bu benim için ( son kullanıcı ) pek bi' önem arz etmiyor..
Dell ve Toshiba'nın kalitesini , Türkiye'de satılan en sağlam markalar olduğunu ben değil bu sektörde ki binlerce insan söylüyor..
Gidip Hp Pavillion mu yoksa Toshiba Satelitte mi diye bi' sorun sokakta yürüyen bilgi sistemleri ile yakından ilintili bi' arkadaşa e adam Toshiba diyecektir..
Hal böyleyken bunun aksini iddia edişinizin sebebi eğer hala prosedürlerse bravo.. (; Ayrıca alıngan değilim , üslubunuz nahoş..