Eleştiriler olacagını daha önceden tahmin etmiştim çünki sitenin sanırım bu birtür nası desek... adeti gibi birşey

Öncelikle lütfen abartmayın verilen hizmetler ortada

Muhasebeci(leri)
Avukatı
Sigortacıları
Donanımcıları
Managed Helpdesk ve İnternet Hizmetleri Sorumluları
Network Sunucu ve Santral Teknisyenleri

Her türlü oem sunucu veya DELL HP marka sunucuları sistemi kurulu hazır halde aynı gün teslim edebiliyoruz aynı gün içinde domain tescili veya hosting açabiliyoruz zaten 24 saat bir managed durumu var bunun yanında muhasebe konusunda 3 aydır sıkı tutuyoruz gider gelir ve faturaların fatura sahibine aslının posta ile yollanması konularında

Sürekli seferi halde 2 kişi mevcut bu arkadaşlarımız santral kurulumu kablo çekimi denizli üzerindeki tekstil ve benzeri büyük fabrikaların tüm donanımlarına periyodik bakım zamanlarında ziyaret eder...

Her işte grup halinde çalışıyoruz şimdi tekrar bir düşünün acaba anlatılanlar kötüleme amaçlı boş sözlermi yoksa altı doldurulabilecek sözlermi

Altını doldurabileceyiniz sözler ile eleştiri yaparsanız kesinlikle sizi dinler ve o konuda açık kapanır

Siteye gelince ben hazırlamadım ama AWBS sadece biz değil heryer kullanıyor entegreasyonu zor olduğunu biliyorum web tasarımcısı veya webmaster değilim 8)

Teşekkürler