bLeedCry adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ordan bakınca haybeden mi konuşuyor gibi görünüyorum yoksa sektöre verdiğim 12 yılımdan ötürü mü konuşuyor gibiyim..

Yıllar önce Hp pawillion şarj aletini Türkiye'nin hiçbir yerinde bulamadım.. En son Eskişehir'de bi' yolculuk esnasında alabildim , sadece İstanbul'da vardı teknik servis müdürlüğü ve onlar da aynı modele uyan ürün bulunamadı diyerek geri gönderdiler..

3 yıl önce Acer ve Exper birlikteliği ile yapılan kampanyalardan elime düşeş gelen bi' makineyi elden çıkartana kadar ne çektiğimi ben bilirim.

Daha geçen gün Hp bi' makine geldi Teknosa'dan bi' arkadaşıma , Vista'yı Xp'ye çevirene kadar anam ağladı , ne driver var ne başka bi' şey..

Daha fazla yorum mu istiyorsun ?
Buyur gel o zaman bi' ara Akmeşe Mühendislik Ltd. Şti.. - Antalya..

Geldiğinde de haberdar et ki dükkan da olayım , böyle aşağılayıcı , ben bilirim edası ile herkesle konuşamazsın! Özellikle bu sektöre ömür adamış insanlarla hiç konuşamazsın ! KONUŞTURMAM !
Aşağılayıcı konuştuğumu da nereden çıkarıyorsunuz?
Sadece birşey hakkında yorum yaparken kullanmanız gereken birçok data olması gerektiğini ve bu dataları bilip bilmediğinizi sordum size. Yazınızda bu sorularımın hiçbiri ile ilgili bir şey yazmamışsınız.

Sizinle aynı sektördeyiz, büyük ihtimalle eski işyerimdeki müşterilerimden birisiniz.

Bu güne kadar birçok markanın 200den fazla farklı modeline ait yüzlerce notebooka xp kurulumu için yardımcı oldum. Inanın bana %99 unun xp sürücüleri sitesinde yoktu. Bu firmaların kasıtlı olarak yaptıkları bir durum.

Birinci sıraya yazdığınız dell markasının Türkiye'de kaç kere disti değişirdiğini, bu distileri nasıl ve ne kadar zor durumda bıraktığını, Sektördeki bazı firmaların bu sebeplerden dolayı disti olmak istemediklerini de göz önüne almalıydınız bence.

Neyse konuyu uzatmayalım. Bence bu kadar alıngan olmayın. Eğer yazdıklarımın sizi bu kadar kıracağını bilseydim inanın yazmazdım.

Ama şunuda bilinki bu sektörde olan bitenle ilgili konuşacak bilgi ve tecrübeye sahibim. Yani gerektiğinde konuşabilirim. Bunun için birinden izin almama gerek yok.