Selam,

Ağustos ayı itibari ile Mars Telekom adı ile Mikrotik'in tek Türkiye Distribütörü olarak yeni hizmetler sunmaya başlayacağız. Şuanda network mühendisimiz yetkinlik sertifikalarını almış olup kısa süre içerisinde bu konuda bazı organizasyonlar yapıyor olacağız.

Bu konuda pek çok müşterimiz, arkadaşımız ve benzer iş yapan firmaların Mikrotik adını duyduğunu veya bazı özelliklerini kullandığını biliyorum.

Sertifika alanlardan biride benim, yaklaşık 5 yıldır aktif olarak kullandığımız sistemlerde özellikle performans, güvenlik ve firewall konularında çok ciddi imkanlar sağladığını bir kez daha görmüş oldum.

Bu konuda datacenter yönetimi yapan, bir datacenter üzerinden hizmet sunan firmaların yada kişilerin tamamına Mikrotik konusunda giriş ve yönetim seviyelerinde bir eğitim vermeyi planlamış durumdayız.

Bu planlar çerçevesinde;
  • Kurulum, yedekleme, güncelleme
  • Ip ve Routing işlemleri
  • VPN ve Güvenli erişim denetimleri
  • Firewall yönetimi
  • Firewall ile saldırı engelleme + SYN saldırıları için engelleme yönetimleri
  • Hız limitleme

konularında toplamda 4-5 saat süren bir eğitim verilecektir.

Zaman olarak gelecek taleplere göre değişmesi mümkün olmakla birlikte 16 Ağustos 2008, Cumartesi günü saat 12:00- 17:00 arasını planlamış durumdayız.

Katılım için önceden bana iletişim bilgilerinizi iletmeniz gerekiyor, katılım sayısına göre Mars Telekom içerisinde veya Mars Telekom Mecidiyeköy içerisindeki yeni ofisimizin eğitim salonu arasında bir yer seçimi yapacağız.

Başlıkta da belirttiğim üzere katılım TAMAMEN ÜCRETSİZ olacaktır.

Katılmak isteyen arkadaşların özel mesaj ile veya selcuk@marsnet.com.tr adresinden bana ulaşmalarını rica ederim.

Mikrotik hakkında bilgiler için www.mikrotik.com.tr
Mikrotik ürünleri satış ve sipariş için www.mikrotik-turkiye.com