TaGo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Körfezden çıkan hiçbir balığı yemeni tavsiye etmem. Büyük kanal projesi ile körfezde renk düzeldi, koku kalmadı fakat dipte ağır metal kalıntıları hala bolca mevcut. Buda besin zincirinin en altından en üstüne kadar tüm deniz canlılarını etkiliyor. Daha bir 10 yıl kadar körfezden balık yenmez yani kısacası.
Ha ısparoz konusuna gelince benim favori balıklarım arasındadır Çeşmealtı adalarından tuttuğumda asla ziyan etmez hepsini mideye indiririm tek sorun çok kılçıklı.
Ayrıca Ağustos-Eylül-Ekim ayı körfezde çupra mevsimidir. Ben 2-3 yıldır körfezde avlanmıyorum fakat eskiden yakalardık
Yem olarak yengeç kullanıp gün ağırdığında oltan suda olsun 9-10'a kadar şansını dene Çupra gelince zaten anlarsın

ben normal balıgıda zor yiyorumki ordan çıkanı yiyim yok ben zevk için tutarım bazen beker tutar sonra yine saları mdenize beklemesi güzel oluyor çünkü aliagaya gitcektik gidemiyoruz yine kaldı balık işi:S
kılcıklı oldugu için bende yiyemiyorum:S ayrıca afiyet olsun

ben uzun zamn gidemicegim kesin kafa dengim pek kalamdı hepsi askere gitti ben kaldım yalnız işte ama akvaryum balıklarınıda severim onlarla idare edicez olta atamasakta

ayrıca nereden?