Merhaba,
Olayı açıklamaya çalışayım;
Dün işletim sisteminde ve Plesk de yaşadığımız sorunlardan dolayı sunucuda kesintiler olmuş, yedekleri alırken sunucu çevrimdışı kalmış. Ancak en sonunda veriler yedeklenmiştir. Ardından saat gece 03:xx e kadar sunucu formatlanması sürmüştür. Ardından kendi bilgisayarıma yüklediğim yedekleri atmam yaklaşık +3 saat sürmüştür.. En sonunda yedekler yüklenmiş ancak , Osman Bey'in reseller hesabın da ki bazı sitelere ulaşılamamıştır. Sabahın saat 7:xx e kadar süren çalışmalarıma rağmen yedekler onarılamamıştır.. Ancak gündüz saatlerinde sağolsun Ahmet A** Bey in katkılarıyla yedekler eklenmiştir.
Osman Bey ile konuşmama dikkat çekersek.. Osman Bey, hizmete başladığı ilk hafta bana Bey , efendim li konuşmamam için uyarmıştır. O nedenle konuşma gayet kişiseldir.. İşi bırakmaya gelirsek de ; Osman Bey 'in bana işim hakkında konuşması , belâlar savurması , işe küfür karıştırması nedeni ile söylenmiştir. Ancak yine Ahmet Aydınlı sağolsun beni ikna etmeyi başarmıştır..
Sonuç olarak , yedekler nedeniyle sorun yaşanılan Osman Bey 'in yedekleri yüklenilmiştir ve bu olay bana bazı dersler vermiştir.. Osman Bey ile bundan sonraki ilişkimize gelince de; Osman Bey 'in ayın 20 sinde bitecek olan hizmet süresi uzatılmayacak, yedekleri kendilerine gönderilecek.. İşi sonlandırmaya gelirsek de ; böyle bir şey olmayacaktır..
Saygılarımla,
-----------------------------
Yardımlarından dolayı Ahmet ** 'ya tekrar teşekkürler..