kskleee38 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sende benim gibi balık tutmayı seviyorsun sanırım bende oltayla ttarım baska seyle tadı çıkmıyor 3 hafta önce aywalıkta 1 hafta kaldım denizde benle beraber balıklarda yüzüyordu yanımda yakalayamadım ola satan yerde bulamadım orda tam sinir olmustum.suanda işler var tutulmuyor zaman yok bostanlı ve karsıyakada ısparoz çıkıyor suanda bende onu yemesini sevmem her tuttugumda kediler bayram edero kadr kan çıkmaz o haywandan daha büyügü lazım arkadasa aslında focada bulabilirim ben ama zaman yok işte msn açarsa arkadas sorucam bakalım ellerinde varmı
Körfezden çıkan hiçbir balığı yemeni tavsiye etmem. Büyük kanal projesi ile körfezde renk düzeldi, koku kalmadı fakat dipte ağır metal kalıntıları hala bolca mevcut. Buda besin zincirinin en altından en üstüne kadar tüm deniz canlılarını etkiliyor. Daha bir 10 yıl kadar körfezden balık yenmez yani kısacası.
Ha ısparoz konusuna gelince benim favori balıklarım arasındadır Çeşmealtı adalarından tuttuğumda asla ziyan etmez hepsini mideye indiririm tek sorun çok kılçıklı.
Ayrıca Ağustos-Eylül-Ekim ayı körfezde çupra mevsimidir. Ben 2-3 yıldır körfezde avlanmıyorum fakat eskiden yakalardık
Yem olarak yengeç kullanıp gün ağırdığında oltan suda olsun 9-10'a kadar şansını dene Çupra gelince zaten anlarsın