Neden yalan olsun onu anlamadım ? Normal uydudan izlenemeyen kanallar sunuyorlar,dilerseniz ücretiyle özel salonlarıda var. Interaktif bir platform ve ücretini bilerek alıyor insanlar. Hazırlık maçları D-Smart'taydı mesela,başka yerde yayınlandımı açık olarak bilmiyorum. Digiturk ve D-smart 2 platformada sahibim elbette bir Digitürk olamaz şu an için D-smart fakat başarısız olduklarını düşünmüyorum.
hadi lig neysede hazırlık maçlarını satın alan başka şirket yoktur dünyada zaten türkiyede bir çok kişi digitürk kullanamıyorken bari hazırlık maçlarını izliyim diyorlardı izliyorlardı hazırlık maçlarınıda alınca dsmart iyice nefret ediyor insanlar. Hatta bizim komşu bir uyducuya girmiş "buralarda dsmart kullanan varmı?" diye sormuş uyducuda "şurda ilerde bi kahvede var dsmart başka yerde yok" yani tutmadı birde lig maçlarını alırsa :S maç başına para vercektik sistem şöyle işliycekmiş diyelim mersin idman yurdu- adana demir spor maçı var (adanalılar ve mersinliler alınmasın

) bu maça 10 kontör vercekmişiz galatasaray - fenerbahçe maçınada 50-60 kontör hem topluca almak daha ucuza geliyor ki öyle bir seçenekleri yok bildiğim kadarıyla hemde her hafta kontör almaklamı uraşçaz. bu arada 1 kontör 1ytl mi ne olucaktı. digitürktede bu mantık var ama salonlarda olması lazım