Bu başlıkta yazılanlar hakaret - aşağılama - dalga geçme değil, öngörülerin haklı çıktığının kanıtı olan durum yazılarıdır. Emin olun ki bu mesajları yazan insanların hepsi yanılmayı ve tapsin'in (dolayısıyla SANET'in) çok iyi yerlere gelmesini isterlerdi. Ama tapsin (ve SANET) en başından beridir amatör olmayı, amatör kalmayı ... , yani yanlış yolu tercih etti.
Alıntı
peki biraz sonra kanıt ile haksız çıktıkları görülürse ne olacak bu yazan arkadaşlar .ilk önce konu sahibini beklemek gerekmezmi.belki sizde haklı olabilirsiniz ama konu sahibi dinlenmeden bu kadar yorum yapılması bana göre ters geliyor.
Ekmek kapısı diyorsunda, daha öncelerde Kerem arkadaşımında dediği gibi defalarca yapılması gerekenleri az çok herkez olumlu olumsuz yorumlar getirerek düzeltmesini sölemiştir.
Hatta '' projeproje'' isimli kullanıcı ile geçmişteki olan bir olay ile ilgili somut kanıtlar ortaya dökülmüştü.
Bunun dışında kısa zaman öncesinde hatlarını genişleteceğini sölemişlerdi. Hatta SANET firmasının 3 kişiye ait olduğunu ve kağıt üzerinde herkezin hak sahibi olduğunu sölediği bir Konu vardı diye hatırlıyorum.
DC ye beni almadılar benim şekerimi elimden aldılar olurmu ? Yani madem ortaksın mekan senin almadılar olurmu. Yani Sercan Tapsin büyük konuşuyordu bunu kendiside muhtemelen inkar etmeyecektir.
Her ortaklar arasında görüş ayrılığı yaşanabilir. Yollarıda ayırmak gerekebiliyor bazen ama bu kadar basit olmaz. En azından ortaklar birlikte kendi sitelerinde bir açıklama yapmak zorunda. Biz ayrıldık diye bir foruma yaz herşey bitti. Bu DC işini, müşterilerini ve yaptıkları işi ne kadar kaale aldıklarını gösteriyor. Ne kadar basit düşündüklerinin kanıtıdır diye düşünüyorum.
DC den şifremi çaldılar vs. vs. ya çalınan müşterilerinin şifresi gibi yada daha önemli şifre kimlik bilgiler vs. gibi şeyler olsaydı ne olucaktı. Demekki kendi mekanınızda güven probleminiz varki müşteriler size nasıl güvensin. Heleki şu saatten sonra.