@gaddar1; En az 3 tane konu başlığı kapandı tapsin'in, hem de sayfalarca sürdüydü. Burada işi bilen nice insan tapsin'e tavsiyeler vermeye, ona doğru yolu göstermeye çalıştı. tapsin ise hiçbir zaman bu insanları dikkate almadı, bilmediğini öğrenmeye çalışmadı, aksine çok biliyormuş edasıyla hareket etmeye, mesaj yazmaya, kendini rezil etmeye devam etti. Ben bile kaç defa uyardım, uyarmaktan ziyade bilmemenin değil, öğrenmemenin ayıp olduğunu yazdım. Umursamadı bile. SANET'in böyle olacağı en baştan belliydi, sırf fiyatı ucuz tuttuğu ve 2-3 tane yandaş bulduğu için SANET birazcık popüler oldu. Şimdi ise çok amatörce, çocukça, saçma, bariz yalan kokan bir mesaj ile tapsin diyor ki SANET ile alakam kalmamıştır.

Bu başlıkta yazılanlar hakaret - aşağılama - dalga geçme değil, öngörülerin haklı çıktığının kanıtı olan durum yazılarıdır. Emin olun ki bu mesajları yazan insanların hepsi yanılmayı ve tapsin'in (dolayısıyla SANET'in) çok iyi yerlere gelmesini isterlerdi. Ama tapsin (ve SANET) en başından beridir amatör olmayı, amatör kalmayı ... , yani yanlış yolu tercih etti.