Merhabalar

ben ve arkadaşım ümraniye anadolu meslek lisesi bilgisayar yazılım bölümünde okuyoruz bu sene zorunlu stajımız var,bilgili ve iyi bir yerde staj yapmak istiyoruz girebileceğimiz küçük yerler tabi ki var fakat bizim bilgilerimiz oranın çalılanlarından fazla biz hem kendimizi geliştirip hem firmaya yardımcı olabileceğimiz bir yer arıyoruz.Okulda gördüğümüz dersleri ve bilgimizi aşşağıda belirteceğim fakat milli eğitimin müfdedat eksikliği nedeniyle bu programlarda tam anlamıyla usta olduğumuzu söyleyemem.

VB.Net
Fireworks
Flash (biraz action script)
Dreamweaver (iyi derecede)
bunların dışında çok iyi derecede teknik bilgisayar bilgisi ve office programları bilgimiz var bu sene müfredat dahilinde öğreneceğimiz php dilinide sayabiliriz.
Ben php'yi yazın kendi çabalarımla biraz öğrendim fakat uzman değilim eksiklerim çok.

Staj bilgilerine gelince haftada 3 gün iş (staj) 2 gün okul şeklinde çalışıyor ücret asgari ücretin 1/3'ü şeklinde yani günümüzde aylık 200 ytl gibi bir rakam oluyor çalışacağımız ve kendimizi geliştireceğimiz bir yerde ücrete gerek yok demeyi çok isterdim ama herkezin maddi sıkıntıları var bizde en azından kendi masraflarımızı çıkartabilmek için ücreti ödeyebilecek bir yerde çalışmak istiyoruz.

Alacağınız staj iki kişi olmak zorunda değil mesajı hem kendim hem arkadaşım adına yazdım iki kişi almak isteyen olursa biz burdayız fakat tek kişi almak isterseniz onuda ayarlarız