joomla tarafı çok başka, ücretli modülleri var, ve bir çok kişi için gerçekten kazanç kapısı. Joomla çıktığında joomlaya başlamadığım için çok pişmanım. Devlet sitesine joomla kakala, al 1500-3000$.
Oysa biz kime nasıl destek verelim, ücretli destek elemanı mı alalım, gönüllü alıyoruz şu anda ancak gerçekten uzman olan birileri yok. Bu durumda yardımların çoğu elit kısmın eline bakıyor, elit kısım işi gücü bırakıp herkese yardım edemez ki.
Şu kadarını söyleyebilirim, yardım edeceğim diye neler kaybettiğimi, hayatımı mahvetmek üzere olduğum durumlar olduğunu kimse farkında değil.
Bizim oluşturduğumuz toplulukta çer-çöpe yer yok, gereksiz konulara yer yok, soru sormayı bilmeyene yardım yok, çünkü bu hazır isteyenler, gerçek anlamda yardım isteyenlerin de önünü tıkıyor. Sert davrandığımız durumlar oluyor, ancak kurallmız gereği bunlar.
phpBB3 Portal sitesinde yardım yok denecek kadar az. Neden, çünkü ben yeni portal yazıyorum, benden başka yardım eden de yok, neden çünkü herkez çıkar peşinde. İngilizce bölümde birbirine cevap veriyorlar ama ne dediklerini bile anlamıyorum.