Merhabalar...

Uzun uğraşlar sonucunda siteye kayıt yaptırdım şimdi yapılan saçma sapan eleştiriler için yorum yapacağım...

Öncelikle nekadar uzun yıllar hizmet verdiğimizi burada dile getirilmiş 3-4 seneden daha öte 1998 yılının aralık ayında hizmete başladık o zamanlar isim farklı ve ben henüz bu işin içinde yoktum 83 doğumluyum yani o zamanlar daha 16 yaşlarında falandık 8) Webhosting yanı sıra çok ilgiç alanlarda hizmetler veriyoruz lafımı uzatmama gerek yok ciddi anlamlarda 2003 yılından beri webhosting internet hizmetleri alanında ben yetkiliyim insanların bizden tek bir derdi var destek almanın çok uzun olması bazen 7-8 saati bulabiliyor e-mail ticket yolu ile destek bunun dışında USA Houston EV1 datacenterini kullanıyoruz uzun zamandır. www.ev1servers.com adresine girerseniz ev1 in hiçbir koşulda Reseller hizmeti vermeyeceyini göreceksiniz hatta canlı destek sistemine bağlanarak sorabilirsiniz Netinternet dünyanın ilk ve tek EV1 bayisidir. Bu veri merkezinde bulunan bir Xeon 3.2 Dell sunucu içinde diğer sunucularda yayınlamaya korktugumuz ne yaptıgı belli olmayan siteleri barındırıyorduk yaklaşık olarak 150 – 200 kadar site kullanıcıların illegal içerikli yazılım ve yayın yaptıgından bu sunucu EV1 tarafından kapatıldı EV1 üzerinde büyük bir müşteri kredimiz var yani çogu olayda bize diğer müşterilerden farklı davranılır ama bu konuda çok katı oldular daha sonra bu sunucu içerisindeki müşterilere 3 saati aşmayan bir süre içerisinde tekrar hosting hesapları açarak kendimizi affettirdik burada yazılanların kesinlkle reklam amaçlı oldugu belli Netinternet her zaman belirtir yedekleme müşterinin isteyi dogrultusunda para ile alınır ve hatta toplam kullanılan alan hesabınız 10 gb büyüklüyünde olsada 1 gb den fazla değilse para ile bile yedekleme alamazsınız. Yedekleme için size tahsis edilen hosting kontrol panellerini kullanabilirsiniz ama dosya boyutu 1 gb ve üzeri olunca müşterilerimiz gün aşırı yedek alma sorunu ile karşılaşıyor türkiyedeki internet bağlantılarının yavaş olmasından dolayı.

Biz Neden Yedek Almıyoruz?

Netinternet Telekom un internet hizmetlerini kullanan kişiler müşteri sayısının yoğunluğunu bilirler şuan nekadar kesin bir bilgi yok ama 1700 den fazla olması gerek tüm webhosting sunucularının tamamında standart olarak Xeon 3.2 işlemci ve minimum 2 gb ram kullanılır ve o sunucu içerisine 500 adet hosting hesabı açılır hesaplar açılırken kullanıcıların sistemi kullanma yüzdelerine bakılarak forumları örnek gösterirsek üye sayısı 100.000 üzeri olan siteleri hemen bulundugu sunucudan farklı sunuculara alıp oralarda konuşlandırırız. Yedek neden alınmaz asıl konumuz bizim en büyük hedefimiz uptime buyüzden yedek alınma sırasında sunucuların yavaşlaması veya kapanması durumları söz konusu olabilir yeklemelerde nekadar SYSI harddiskler kullanılsada sistem yavaşlar buyüzden periyodik bir yedekleme alınmaz bu tüm sözleşmelerde yer alır…

Tüm bu açıklamalardan sonra bizi ard arda sanki anlaşılmışcasına kötüleyen prosman , UfukGedik ve benzeri arkadaşlarıma sormak isterim

sizlerde kendi çapınızda webhosting hizmeti veriyorsunuz peki hiç http://forum.ni.ner.tr adresindeki hukuk bölümüne giripde internet servislerini sağlayan kullanıcıların uyması gereken kuralları okudunuzmu?

Veya

Alıntı
hukuki acıdan birşey yapılma imkanı varmıdır arkadaslar?

lafını kullanan arkadaşım Netinternet Telekom un tüm müşterilerine İzmir Bilişim suçları barosuna kayıtlı türkiyenin bilişim suçları üzerine en kaliteli avukatlarını tahsis etiyini biliyormusun ? Bizi mahkemeye vermek falan reklam kokuyor diğer arkadaşların yazdıgı gibi kalkıpta Netinternet olarak buraya mesaj yazma gereyi duymakda aslında biraz saçma olmuş benim üzerimde yazan yazıları okuyanlar bile kimin reklam amaçlı kendi çıkarı amaçlı kuruluşları kötülediyini görüyor...

Sizden şunu istiyorum lütfen önce kendinize bakın daha sonra burada Netinternet Telekom adına yazı yazın

Bizden hizmet alanlara avukat dışında Aksigorta tarafından sigortaladıgımızı biliyormusun?

Bunun gibi binlerce örnek verebilirim size... 8)

Herkeze kolay gelsin iyi çalışmalar arkadaşlar...