Loroz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet bencede :P pardon ya gormemisim
Anasayfa : Sesli sohbet sitesi... yazan yerin hemen ustune kutu icinde 468 * 60
#################################
WwW.SeSLiDoStLuK.CoM
Ortada dalgalanan yazinin ustune 360 lik ti sanirim kare olanlardan 2 tane yan yana
Sesli sohbet-Görüntülü sohbet-kameralı-Oyun-Video Scriptler*SESLİ SOHBET | GÖRÜNTÜLÜ CHAT | GÖRÜNTÜLÜ SOHBET |
~ ~ ~ Forum ~ ~ ~ yazan yerin altina yine 360 dedigim kutu gibi olanlardan 2 tane yanyana, yanliz ~ ~ ~ Forum ~ ~ ~ yazisindaki gibi disa cerceve falan kullan,
MİRAC KAndİLİ Mübarek Mirac Kandilinizi tebrik eder,bu gecenın bereketinden ve feyzinden istifade edenlerden olmanızı dilerim....*SESLİ SOHBET | GÖRÜNTÜLÜ CHAT | GÖRÜNTÜLÜ SOHBET | (Ornek)
Forumdaki her ilk mesajdan sonra kutu icinde 468 * 60
Sesli chat-Görüntülü chat-Webmaster-Grafik-Güvenlik-Programlar-Oyunlar-Scriptler*SESLİ SOHBET | GÖRÜNTÜLÜ CHAT | GÖRÜNTÜLÜ SOHBET |
Kategorilerin altina kutu icinde 468 * 60
Sesli Sohbet-Görüntülü chat-Haberler-Son Dakika-Türkiyeden-Dünyadan-İnternet-Teknoloji-Spor*SESLİ SOHBET | GÖRÜNTÜLÜ CHAT | GÖRÜNTÜLÜ SOHBET |
~ ~ ~ Haberler ~ ~ ~ yazan kutunun altina yine kutu icinde 2 tane yanyana kare
Osman Tan Mahser-i Cümbüs Anında görüntü show Osman Tan Mahser-i Cümbüs Anında görüntü show*SESLİ SOHBET | GÖRÜNTÜLÜ CHAT | GÖRÜNTÜLÜ SOHBET | (ornek)
her videonun altina ve ustune kutu koy kutularin icine 468 * 60
Simdilik bakabildiklerim bunlar.Eger suan ki kazancindan fedakarlik yapmaya risk almaya hazirsan guzelce bi duzenlemeni oneririm, gunde $40 civari adsense kazanci olan bi adamin tavsiyeleridir bunlar
Not : Sitende seo yok.Mutlaka seo uygula, Sef uygula.Bilmiyosan makul bi ucret karsiligi uygulayan birileri mutlaka olur forumda.
Kolay gelsin..
Loroz çok teşekkürler üstad burayı ben arkadaşlık sitesine döndürmeyi düşünüyorum tıkladıgında bir resme sesli ve görüntülü sohbete giriş yapsın istiyorum ama bakalım senin dediklerini uygulamaya geçiriyorum hemen