Ücretsiz blog hizmeti sunmaya karar verdim ve bu konuda 10 tane domain belirledim. Bu domainlerden ilkini bugün hizmete açtım.
İlk domainimiz "Siteleri.TV"
nakliyat.siteleri
haber.siteleri
epilasyon.siteleri
msn.siteleri
komedi.siteleri
rock.siteleri
gibi birçok potansiyel arama kelimesinde blog yaratabilir,diğer blog uzantılarına kıyasla kullanıcıları çekecek bir domaine sahip olabilirsiniz.
Çok sayıda tema seçeneği sunulacaktır ilk açılışı 10 tema ile yapıyorum.
Bugünden itibaren ana domaini yoğun bir şekilde destekleyip link popülerliğini çok iyi noktaya getireceğim, bununla birlikte tüm alt bloglar da bu durumdan etkilenecektir.
Yapıcı eleştirilere açığım..
Ücretsiz Blog Hizmeti | Siteleri.TV

(Edit)Ek özellikler :
-Herkesin kendi adsense vb reklamını kullanabileceği modül eklendi
-Her blog sahibinin admin panelinde takip edebileceği detaylı sayaç modülü eklendi.
-Yerli yabancı video servislerinde yer alan videoları kolayca eklemeyi sağlayan modül eklendi

Ek bilgi :
-Telif haklarını ihlal eden siteler barındırılmayacaktır.
- +18 içeriğe sadece izlesene.com konsepti ****** sınırlar dahilinde izin verilecektir, ****.o ya kayan içerikler barındırılmayacaktır. ****** içerik kullananlar da sadece +18 isimli temamızı kullanarak yayın yapabilirler, tema özelliği olarak her giriş yapan kullanıcıya otomatik +18 uyarısı splash ile yapılacaktır

-----
21 Ağustos edit -
https://www.r10.net/2355987-post168.html şurda yazdığım mesajdaki gibi
yaklaşık 600 tane blog silindi..
Sebepler
*Laf olsun diye açıp ilgilenmemek
*bir üstteki mesajda yazdığı gibi saçma sapan doldurmak
*sadece ilgili alandaki sitelerine backlink amaçlı açmak

600 civarı silinmenin ardından 700küsür düzenli blog kaldı.
Siteleri.TV yoğun backlink desteğim ile çok ciddi bir atak yapmış durumda, 6-7milyon civarında olan alexa ilk güncelleme ile 800K ya fırladı , çok kısa sürede ilk 100k içinde olacaktır. Analyticsden incelediğim kadarıyla birçok hit gelen kelimede bloglar ilk sıralarda.. Malesef özellikle adultta

İlk sıralarda çıkan ama alan kişi içerik girmediğinden silinen birçok blog var dediğim gibi , aklımda kalanlardan "kizoyun siteleri" var hitlerde gördüm az önce ve bu blog silinmiş durumda, şayet ilgilenecek biri var ise kayıt olsun.

Genel şartlarda yer alan bir maddeyi de düzenledim
* Açıldığı anda ilk 2 gün içerik girilmeyen(blog amacına yönelik en az 5 konu), içerik girilen bloglarda da 30 gün güncellenmeyen blog hesapları başkalarının değerlendirebilmesi amacıyla silinir.