kocaxx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
adaleti suçluyorsunuz ama hangi sebeple?Diğerleri niye kapatılmıyor ben kapatılıyorum..Diğerlerinden sanane ? Sen kurallara uymadığını biliyorsun ve birgün kapatılcağınıda biliyordun yine uğraştın kapattın sizlerin w4r3z diyip geçtiğiniz kodları bilgisayar otomatik üretmiyor bir ton emek var o yazılımlarda.insanların emeği üzerinden potansiyel kazanıyorsunuz kapatılınca da neden diğerleri kapatılmıyor diye mızmızlanıyorsunuz.Ders olsun.Eline sağlık telekom.
Ayrıca dua et yasal suçlamalar almadan olay siteni kapatarak bitiyor.Evine polis gelse atsalar hapise seni 4-5 yılın gitse hapislerde daha mı iyi ?
Bir bakıma haklı bir bakıma haksızsın. Çünkü öyle saçmasapan kapatıyorlarki siteleri başına gelmeden anlayamazsın demek istediğimi. Sitede tek bir içerik dahi olmadığı halde site tanıtım başlığında .. indir , .. izle kelimeleri geçtiği için bile kapatılan birçok site biliyorum. Kapatılması gereken o kadar site varken içerik dahi barındırmayan ama günlük binlerce kişiye hitap eden siteler kapatılıyor. Nasılsa az hiti olanlar fazla kişiye hitap etmiyor yayınlamaya devam etsinler büyüyünce onlarında kafalarına bineriz mantığıyla..