@AlTIN_NESİL
Geçen senenin değil Imsakiyeler - İstanbul - Türkiye - fazilettakvimi.com adresinden aldım. fazilet takvimi tanınmış bir takvim olduğundan yanlış olacağını düşünmedim. Dün ramonerassi nickli arkadaşla kontrol ettik 2-3 vaktin biraz yanlış olduğunu fark ettik takvime bakıp elle yazmayı denedim baktım olacak gibi değil siteye not düştüm ramazanın ilk gününden itibaren gerçek vakitleri yayınlıyacağız diye..
@SABQCES
Senin konundan esinlenip siteyi açtığım doğru titleyi senin sitenden aldığımda doğru açık zaten. Detaylı düşünmeden titleyi alıp attım. Aslında düşünseydim senin açından sorun teşkil edeceğini bilebilirdim. Kusura bakma bu mesajını gördüğüm gibi editledim titleyi. tekrar özür diliyorum. sırf bu yüzden silver bölümüne konu açmamazlık yapmanı istemem. bu sorunu benimle iletişime geçerek halledebilirdin. burada yazmasaydın daha iyi olurdu.
@RDY_tr
Ben bu siteyle saatlerce uğraştım haksız kazançmış yok bilmem neymiş diyemezsin dediğim gibi fazilet takviminden aldım imsakiyeleri yanlış olacağını hiç düşünmedim. ben post attığım sitelere bile fazladan post atıyorum kimsenin hakkı bana geçmesin diye. dün ramonerassi arkadaş fark etti bana bildirdi. bu imsakiyeleri atmadan öncede başka bir siteden almıştım onun da geçen seneninki olduğunu fark ettim. o yüzden bütün illerin baştan yaptım ki bu seferde yanlış çıktı. özen göstermediğimi nerden biliyorsun ? millet gidip ***** site açıyor herkes bu siteler için kapışıyor haklı kazanç oluyor benim farkında olmadan yaptığım yanlış için gelip haksız kazançmış bilmem neymiş diyorsun
@Rock
teşekkür ederim
@Seretan
kaldırıyorum şimdi
-rep veren kimse teşekkür ederim...
son olarak şunu söylüyeyim. haksız olduğum konu her ne olursa olsun haksız olduğumun farkına vardığım andan itibaren doğru olan neyse onu yapmaya çalışırım. Benimle sorunu olan ilk önce benimle iletişime geçsin lütfen. yanlış tanınmamı ve ya yanlış tanıtılmamı istemem.
Sabqces'ten tekrar özür diliyorum
Başka kimse mesaj yazmassa sevinirim. yoksa konu daha başka yönlere gidecek. Mümkünse mod arkadaş konuyu kilitlerse sevinirim.

Bu saatten sonra R10 da beni sürekli olarak görmiyeceksiniz..