pyromus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Justgo sen adsense yöneticisisin bende yayıncıyım. Sana bi forumla başvurdum ne yaparsın ?
bakarsın siteye içeriğine bakarsın az bi gezersin. google kayıtlarına bakarsın. onaylar veya iptal edersin maksimum 5 dk alır. 20 tane adam koysan bu iş için günd 2000 site kontrol edilir. günde 2000 başvuru oldugunu hiç sanmıyorum. anlıyor musun
Blogspot ile adsense daha çabuk onaylandığı için blogspottan site açıpta hesap onaylanana kadar içerik eklenen siteler var ve bunun benzeri birçok site var.Bence sitenin o anki halini değil belli bir sürece yayıp sitenin adsense başvurusundan sonra site ne şekil alıcak bunu izliyorlar.Bunuda yapan yaptıran gene bizleriz.
Bakıyor site güzel hoş eğe onayladım ertesi gün içerik değişti vs. vs. bu tür şeyleride göz önüne alıp titizlik ile davranıyor olabilirler benim düşüncem böyle ve eminimki (forumda belirtilmişti) bu forumu okuyan "google yada adsense" yetkilileri bizim daha çabuk hesabımızın onaylanması için mail atmamız vs. gibi şeylerin bilincindeler.Biz birşeyleri yaparken onların bilmediğini varsayarak yapıyoruz ama öyle değil.
Biz 1sek google 10 o yüzdende google.