arkadaşlar dün benim için tam bir kabustu. göğsümden ameliyat olmak için sağlıklı bir birey olarak yattım hastahaneye.

ne olduysa ondan sonra oldu. başım dönmeye ve midem ağrımaya başladı. en son lavobaya geçtim ve midem bulandı istifra etmeye başladım. istifra ederken başım döner gibi oldu ve lavoboya yığıldığım görevliler yardım etti elimi yüzümü yıkadı götürdüler beni odama. hemşire hemen gelip tansiyomu ölçtü sonra serum taktı. o an düzelir gibi oldu ama 1 saat sonra ateşim çıkmaya ve başım dönmeye başladı. çağırdım hemşireyi ateşim var dedim. baktı dedi boşuna evhamlanma ateşin felan yok dedi. bende başımdaki ağrı sende olsa hastahaneyi başımıza yıkardın dedim gitti hemşire ama benim hala başım ağrıyor ve fena halde başım dönüyordu. dayanamadım çağırdım ailemi hastaneye fenalaştım diye. ailem geldi özel odaya çıkardılar beni. özel odada bunaldım çok havasızdı. kolumdaki serumda illet ediyordu beni. en son darlandım dedim çıkarın kolumdaki serumu hemşireyi çağırdılar çıkaramam serumu dedi ama benim kafam dönüyordu ve kolumdaki seruma illet oluyordum. dedim hemşireye çıkar şu serumu kolumdan yarım saat sonra takarsın yine ama hala diretiyordu ben senin iyiliğin için çıkarmıyorum falan diyordu. benim kafam attı zaten başım dönüyordu dedim kendi kendime kopar şu serumu kolundan fırlat diye ama sonra vazgeçtim. en son hastahanede bunalmanın bana verdiği öfke ile bağırdım çıkarın şu serumu kolumdan diye. sesi duyan hemşire odaya geldi çıkardı kolumdan serumu. ben biraz rahatlamıştım. sonra hastanede yalın ayak pijamalarla dolaşmaya başladım. ama içindeki darlık geçmiyordu. en son babamla hastane dışına çıktık ben dışardada yalın ayak geziyordum. ama düzelmeye başlamıştım. en son babama dedim arabayla dolaşalım biraz yüzüme rüzgar vursun dolaştık arabayla yavaş yavaş kendime geliyordum. en son tekrar hastahaneye geldik ve ben kendime gelmiştim. hastahanede delirtmiştiler beni

hemşirelere duyulmadan eşyalarımı falan alıp çıktık hastaneden.
dün hiç bitmeyecek sandım. allah kimseyi hastahaneye düşürmesin. dün şunu anladımki şu dünyada herşeyden önemli olan sağlıkmış.