RDY_tr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben o cümleyi kendim için değil sana cevap veren diğer arkadaşlar için dedim.
ben yıllardır bu işte değilim. ancak inan benim dışımda sana cevap verenler bu işi layıkıyla yapanlardır.

onlarda senin gibi düşünceleri oldukları sürece, aynı kelimelerden faydalanır benim gözümde sen veya başkası farketmez çün kü ne seni taniyorum nede onlari.

bu arada yaşımı söylemiyorum sizlere göre çok genç olabilirim, ama sizlerin bu tutumu inan ki çok amatörce.. kişi düşüncesini savunmadan önce ayıp ayıp diye - rep veriyor bu kişi istediği kadar bu işlrin içinde olsun benim için 0dir.. gel ilk başta şuraya düşünceni paylaş, bende paylaşayım ortak bir nokta bulamayız ama en azindan birbirimizi anlarız bel ki.

ayrıca bu yapacağım işte yasal olarak hiç bir engel olmamakla beraber, etik dışı davranista göremiyorum ben (tabi bu göreceli).

ama sizler napiyorsunuz benim soruma cevap vermek yerine, konuyu oraya dağıtmayı bana hırsız demeyi tercih ediyorsunuz.. 20 kişi cephe aliyorsunuz tek kişiye.. ee kardeşim sizene yapacağım insanlik sucu dahi olsa, senin bana söyleyecek cevabin yoksa beni yargilama ya ya soruma cevap ver yada konuya post atma..