arkadaşlar arasıra sitede sayfanın en üstünde aşagıdaki hata çıkıyor...

Warning: main(): Unable to access ./language/lang_english/lang_phpbb_security.php in /home/pasafilm/public_html/includes/phpbb_security.php on line 18

Warning: main(./language/lang_english/lang_phpbb_security.php): failed to open stream: Permission denied in /home/pasafilm/public_html/includes/phpbb_security.php on line 18

Warning: main(): Failed opening './language/lang_english/lang_phpbb_security.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/pasafilm/public_html/includes/phpbb_security.php on line 18

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/pasafilm/public_html/includes/phpbb_security.php:18) in /home/pasafilm/public_html/viewtopic.php on line 570

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/pasafilm/public_html/includes/phpbb_security.php:18) in /home/pasafilm/public_html/includes/page_header.php on line 834

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/pasafilm/public_html/includes/phpbb_security.php:18) in /home/pasafilm/public_html/includes/page_header.php on line 836

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/pasafilm/public_html/includes/phpbb_security.php:18) in /home/pasafilm/public_html/includes/page_header.php on line 837
bu hatanın ne zaman çıkacagı belli olmuyor.yani kafasına göre takılıyor üstelik ben hiçbi dosyayla hiçbi şekilde ugraşmadıgım halde çıkıyor.yani bi degişiklik yaptıgımda çıksa anlıycam,diyecem ki bi dosyada hata yaptım.ama sabah kalkıp siteye giriyorum en üstte bu hata var.sayfayı kapatıyorum ve 5-10 dk yada ne bileyim işte bi süre sonra bakıyorum düzelmiş.yani benle ilgisi olan bişey degil.acaba hostla ilgili bi sorun mu?nedir bu bi fikri olan var mı?15-20 sn önce vardı şuan yok mesela,anlamaıdm gitti ben hiçbi şekilde ne ftp nede başka bi yolla siteyle ugraşmıyorum ama kendi kendime düzelip,bozuluyor.