adsense ye başvuru yaptıgım mail adresimin gelen kutusuna hiç bakmamıştım
7 sinde kabul edildiniz maili gelmiş
14 ünde hesap kapatıldı demiş
Son zamanlarda kayıtlarımızı gözden geçirirken AdSense hesabınızınAdWords reklamverenleri için önemli bir risk oluşturduğunu fark ettik.Hesabınızın yayıncı ağında tutulması reklamverenlerimiz açısındangelecekte mali açıdan zararlı olacağından, hesabınızı devre dışıbırakmaya karar verdik. Bunu, reklamverenlerimizin ve diğer AdSense yayıncılarımızınçıkarlarını korumak üzere alınmış gerekli bir önlem olarak uygulamadüşüncemizi anlayışla karşılamanızı rica ediyoruz. Bunun sizinaçınızdan sıkıntılara yol açabileceğinin farkındayız ve anlayışınız veişbirliğiniz için şimdiden teşekkür ederiz. Hesabınız veya yaptığımız işlemler hakkında sorularınız varsa, lütfenbu e-postayı yanıtlamayın.
https://www.google.com/adsense/suppo...&hl=tradresini ziyaret ederek daha fazla bilgi edinebilirsiniz. Saygılar, Google AdSense Ekibi
bende gelen maili yanıtladım şöyle birşey yazdım;
merhaba Google AdSense başvurusu yaptım fakat başvuru yaptıgım mail adresime gelen mailleri güvenlik sebebiyle kontrol edemiyordum ve bugün itibariyle Google AdSense hesabımın devre dışı bırakıldıgını ögrendim...Google AdSense hesabımın geri açılmasını talep ediyor ve sürekli kullanıcınız olmak istiyorum iyi çalışmalar
acaba hesabım geri aktif olurmu böyle bir durumla karşılaşan oldumu 2.bir maile gerek varmı?