70,79 USD ile 7.gün devam ediyor, saat 17 50 falan..

Görüşmeye gelince,

Yazık olur denilen fiyatı da vermedi arkadaş. Çok komik bir görüşme oldu, örneğin ben buradaki rakamlardan yola çıkıp bu işi bilen insanlar 3 yıllık getirisi kadar edebilir dediğimde (ayda 280 USD x 12 ay x 3 yıl = 10.080 USD) rakamına şu yorumu getirdi:

'İnsanların bir şeye x lira eder demeleri ile, masaya x lirayı koymaları aynı şey değildir.'

OK, buna eyvallah dedik, zaten 10.000 USD da istememiştik, kendisi 2.000 demişti bende 7.500 YTL dedim. (6.500 USD civarına geliyor) Bu da sitenin gelirinin 2 yıllık getirisi yaklaşık.
O bu kez de o zaman ben 3.000 USDa çıkarım en son ama bana en az 6 ay 280 USD civarı geliri garanti et demez mi? (yani verdiğinin yarısını garanti dönüş istiyor 6 ay içinde) Yahu 1-2 ay dese tamam diyeceğim de, 6 ay sonra internetin yasaklanmayacağı ne malum, bizim ölüp kalmayacağımız ne malum? 6 ay sonra doların 2.000 lira olmayacağı ne malum? Yada TL'nin ani değer kazanıp 1 TL = 3 dolar olmayacağı ne malum.. Ayrıca tam tersine site 280 yerine 480 dolar getirirse üste bana para verecek mi ki? .. Garip bir talepti.
Neyse, sonuçta anlaşamadık.. Neticede bana bir dert yok, faturaları ödemeye devam eder site..