OnurSQL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çöp reklam nedir?
Melodi sitesinde kontör reklamı çıkması normaldir; fakat, oyun sitesinde kontör reklamı çıkması çöptür.
Aşk sitesinde aşk metre çıkması normaldir; fakat, oyun sitesinde aşk metre reklamı çıkması çöptür.
Oyun sitesinde yatak arkadaşı reklamı çıkması; bunun insanlıkla yakından uzaktan alakası yoktur.
OnurSQL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gönderdiğim başka bir mail:
Merhaba.
Panele site filtrelemekten öte kelime filtreleme ekleyebilirmisiniz.
06-13 yaş kız çocuklarına yönelik sitemde çıkan reklamlar :
SarışınRusYatakArkadaşı
AradıgınızGercekYatakArkadaşı EdinmekİseMutlakaGörmelisiniz
arkadasbulur.info
ÇıtırKızlarSeniBekliyo
ErkekPartnerArıyorlar BiriniYakalaYatağaSalla
citirkizlaronline.info
1 saat öncede "Çocuk nasıl yapılır" başlıklı bir reklam vardı. Şu anda çıkmıyor.
İlgilenirseniz sevinirim.
İyi çalışmalar. İyi günler.
adsense ekibine 1yıldır bişeyler yazmayı planlıyorum. düşüncelerimi yazıya aktaramıyorum ve etkisiz olduğum için gönderemiyorum.
şöyleki tvde çıkmış dahi olsa ünlüler adı altında frikik videoları erotizmi andıran yazılar resimler ban sebebidir. örneğin; genel içerikli ve geneli komik videolardan oluşan bir video sitemde, içeriğinde tv de çıkmış bir frikik videosundan dolayı adsense ekibi mail yollayıp domaini banlandı. doğru karşılıyorum ban sebebidir. Ama gerçekten siteden iyi kazanıyordum
fakat adsense kendi yayının bir kuralı yokmu? içinde "****** arkadaşlık cinsellik" keywordu geçmeyen bir sitede bu reklam nasıl cıkabilir. kaliteli içeriğe yönelik reklam çeşiti nerde kaldı? bana örnek göster demeyin şuan nerden buluyum ben, ama bulunca unutmazsam insallah eklerim.
ama örnek olarak; oyun sitelerinde içeriğe yönelik olmayıp ****** tarzda reklam çeşitlerini görüyorum ahlaki acıdan küçük yaşta çoçuklara bu reklamları göstermek okadar katı kurallar koyan google adsense nin nasıl bir iş anlayışıdır? google, adsense adwords sayesinde servetine servet kattı ilk zamanlar bizede güzel kazanclar veriyodu. şuan noldu bencilleşmeyemi başladı? hep bana demeyemi başladı? piyasada "tekel" olmak işine gelmeyemi başladı? bizim kazanmamamız için sağlam bir rakip mi lazım google a?
2 2,5yıldan uzun süredir adsense kullanıyorum. cep telefon melodi servisleri internete düştü düşeli her geçen gün kazanç düşüyor.